Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka obiadowa

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

duże pomidory 2
rzeżuchy 1/3 szk
posiekanej natki pietruszki 1/3 szk
sól himalajska do smaku
czerwona czubryca
ostra do smaku
cukier do smaku
olej 30 (kukurydziany)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka obiadowa

Cebulę obrać i umyć z pomidorami i ogórkiem. Wszystkie warzywa pokroić według uznania i wrzucić do miski. Następnie dodać rzeżuchę i natkę pietruszki oraz olej i przyprawy do smaku. Wymieszać sałatkę i odstawić ją na kilka minut do przegryzienia się smaków. Po chwili spróbować i w razie konieczności jeszcze doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna/kate1980 12.07.2013 22:05
świetna sałatka
Marta11 11.07.2013 18:48
tez lubie czubryce ale ciezko ja u nas dostac
Janina 11.07.2013 12:29
Ale bogata sałatka w składniki i witaminy, mniam pyszna;)
msmors 11.07.2013 12:28
pyszna sałatka
Aleksandra/Olcia 11.07.2013 12:21
mniam mniam,kolorowo
Anna133 11.07.2013 11:51
genialna ,a sama jestem fanką czubrycy czerwonej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak