Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki z pęczakiem ,cukinią i mięsem
Kroki postępowania
Po ostudzeniu każdy liść faszerujemy i zwijamy jak krokiety .
mięso wieprzowe | 450 g |
kasza | 200 g |
cukinia | 1 szt |
marchew | 1 szt |
cebula | 1 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
majeranek | do smaku |
kminek | do smaku |
Kucharek przyprawa do potraw | 1 łyżeczka ,do sosu |
pomidory krojone z puszki | 1 szt |
koper świeży | do smaku,do sosu |
śmietana | 2 łyżki /do sosu |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: