Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku II, odc.12: Przepiórki w sosie kaparowo - musztardowym
Kroki postępowania






przepiórka | 6 piersi |
sałata rzymska | |
marchew | 1 szt. |
cebula | 1 szt. |
masło | 20 g |
olej | 20 g |
mąka | |
kapary całe Smak | 20 g |
wino białe wytrawne | 60 ml |
śmietana 18-procentowa | 100 ml |
majeranek | |
Kminek cały Prymat | |
Musztarda kremska Prymat | |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: