Składniki:
pierś z kurczka | 2 szt |
boćwina | 1 garść |
masło | 1 łyżka |
poziomki | 1 szklanka |
ocet balsamiczny | 2 łyżki |
miód | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
pierś z kurczka | 2 szt |
boćwina | 1 garść |
masło | 1 łyżka |
poziomki | 1 szklanka |
ocet balsamiczny | 2 łyżki |
miód | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: