Przepis i sposób przygotowania na: Ketchup domowy
Gorący keczup włożyć w małe słoiczki i pasteryzować 15 min. Po pasteryzacji odwrócić do góry dnem.
Jest to wspaniały dodatek do mięs, jaj, ryb a także na grila.
SMACZNEGO
pomidor | 2 kg |
jabłka | 0,5 kg |
cebula | 3 |
Gorczyca biała cała Prymat | 1 łyżeczka |
cukier kryształ | 1 szklanka |
ocet 10 % | 0,5 szklanki |
cynamon Prymat | 1 łyżeczka |
sól | 0,5 łyżeczki |
Papryka słodka mielona Prymat | 0,5 łyżeczki |
Papryka ostra mielona Prymat | 0,5 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: