Składniki:
filet miruny | 4-6 sztuk |
Musztarda francuska Prymat | 1-2 łyżki |
masło | 3-4 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
ocet balsamiczny | 1 łyżka |
cukier trzcinowy | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
pieprz do smaku |
filet miruny | 4-6 sztuk |
Musztarda francuska Prymat | 1-2 łyżki |
masło | 3-4 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
ocet balsamiczny | 1 łyżka |
cukier trzcinowy | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
pieprz do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: