Przepis i sposób przygotowania na: Syberyjskie pielmieni
Kroki postępowania
Mięso mielimy dwukrotnie, dodajemy startą na tarce cebulę, przeciśnięte przez praskę ząbki czosnku, przyprawy i rosół. Dokładnie wyrabiamy.
wieprzowina | 250 g |
wołowina | 250 g |
cebul | 1 szt |
czosnek | 3 ząbki |
rosół warzywny | 1/2 szkl |
sól, pieprz | 1 szczypta |
mąka pszenna | 500 g |
olej | 2 łyżki |
sól | 1 szczypta |
woda | 1 (ciepła) |
tymianek | 1 (suszony) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: