Przepis i sposób przygotowania na: Pyszny rosół
Kroki postępowania
Rosół podajemy z makaronem, pokrojoną marchewką (gotowaną w rosole) i pokrojoną natką pietruszki.
Smacznego!
woda | 2,5 litr |
porcja rosołowa | 1 szt |
marchew | 2 szt |
pietruszka | 1 szt |
selera | kawałek |
pora | kawałek |
cebuli | 0,5 szt |
czosnku | 1 ząbek |
pieprz cały | 6 szt |
sól do smaku | |
przyprawa do rosołu | |
pieprz do smaku | |
przyprawa uniwersalna | |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
rosół wołowy | 1 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: