Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki z serem i musem jabłkowym
Naleśniki: jajka spuszyć, dodać pozostałe składniki i dokładnie wymieszać. Ciasto ma mieć konsystencję smietany. Smażyć z obu stron .
mleko | 1 szkl |
mąka ile zabierze (ma mieć konsystencję śmietany) | |
olej do smażenia | |
cukier do smaku | |
usmażonych jabłek | 2 łyżki |
cynamon | |
woda | 1 (źródlana) |
twaróg | 40 (3-krotnie mielony) |
cukier waniliowy | 1 op |
cukier waniliowy | 1 op. |
jajko | 2 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: