Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka
cytryny
majonez
cebula
kapusta czerwona

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Posiekać czerwoną kapustę, osolić i odstawić na 15 minut. Po tym czasie zetrzeć pół jabłka na tarce o grubych oczkach, posiekać cebulę. Składniki połączyć, skropić sokiem z grubego plastra cytryny. Wymieszać z majonezem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 24.03.2017 03:33
Moja ulubiona surówka
Róża1 22.09.2013 00:34
na pewno jest bardzo smaczna:-)
Magula 02.02.2013 19:17
wygląda apetycznie
gosia56 02.02.2013 17:46
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak