Przepis i sposób przygotowania na: Pikantna zupa pomidorowa - krem z grzankami
Z kromek chleba odkrawamy skórki i pokroić na odpowiednie kawałki a następnie podsmażyć na maśle i posypać startym serem.
Na koniec udekorować natką pietruszki.
por | 1 liść |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 |
ziele angielskie | 2 ziarenka |
cukier | 1/2 łyżeczki |
koncentrat pomidorowy | 6 łyżek |
marchew | 2 |
czosnek | 2 ząbki |
cebula | 1/2 |
chleb | 4 kromki |
pieprz | do smaku |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1 łyżeczka |
woda | 1 litr |
natka pietruszki | do dekoracji |
masło | 2 łyżki |
ser żółty | |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: