Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pikantna pasta z makreli

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela wędzona 1
chilli czerwona 1 sztuka
pieprz
koncentrat pomidorowy 2 łyżeczki
twaróg 100 (chudy)

Przepis i sposób przygotowania na: Pikantna pasta z makreli

Makrelę oczyścić z ości i mięso połączyć z twarogiem i koncentratem.
Chilli drobno posiekać( dla lubiących mocne wrażenia z nasionami ;)
Dodać do makreli,doprawić pieprzem.
Odstawić najlepiej na noc do lodówki aby smaki się przegryzły.

SMACZNEGO

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 07.04.2013 00:01
robię podobną,smaczna
mufinka79 15.01.2013 19:01
Lubię takie pasty :)
Noruas 15.01.2013 18:50
lubię ostre dania, to brzmi wyśmienicie
IwonaKa 15.01.2013 18:46
z twarogiem jeszcze nie robiłam,chętnie skorzystam z przepisu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak