Przepis i sposób przygotowania na: Tagliatelle wytrawne
Kroki postępowania
Przyprawiamy solą i pieprzem. Jeśli papryczki okażą się za ostre, a wino zbyt cierpkie, można dodać cukru trzcinowego.
W międzyczasie gotujemy makaron.
Smacznego :)
makaron tagliatelle verdi | 250 gram |
pieczarki | 10 sztuk |
czosnek | 8 ząbków |
masło | 50 gram |
rukola | 40 gram |
Szczypiorek cienki | pęczek |
słonecznik łuskany | 6 łyżeczek |
sól | |
wino czerwone wytrawne | 0,75 szklanki |
pepperoni | 1 szt. |
ser gouda | 50 gram |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: