Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
Lista składników
-
comber z jelenia
500 g -
rosół wołowy
0,5 l -
masło
50 g -
mąka
250 g -
konfitura z czerwonej porzeczki
2 łyżeczki -
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
-
Pieprz czarny mielony Prymat
-
olej do smażenia
Marynata
-
wino czerwone wytrawne
0,75 l -
marchewka
1 szt. -
seler naciowy
1 szt. -
cebula
1 szt. -
czosnek
1 ząbek -
Owoc jałowca cały Prymat
-
Ziele angielskie całe Prymat
-
Liść laurowy suszony Prymat
-
Goździki całe Prymat
-
Pieprz czarny ziarnisty Prymat
-
cukier
2 szczypty
Przepis i sposób przygotowania Doradca Smaku II, odc. 14: Pieczony comber z jelenia
Kroki postępowania









Komentarze (0)