Składniki:
seler naciowy | 1/2 szt |
kiełbasa swojska | 15 dag |
pomidory | 2 szt |
bulion warzywny | 1 szklanka |
pieczarki | 10 dag |
szpinak | 1 garść |
czosnek | 2 ząbki |
Pieprz biały mielony Prymat | |
cebula | 1 szt |
makron razowy | 2 garście |
olej | 1 łyżka |
seler naciowy | 1/2 szt |
kiełbasa swojska | 15 dag |
pomidory | 2 szt |
bulion warzywny | 1 szklanka |
pieczarki | 10 dag |
szpinak | 1 garść |
czosnek | 2 ząbki |
Pieprz biały mielony Prymat | |
cebula | 1 szt |
makron razowy | 2 garście |
olej | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: