Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mintaj w panierce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mintaj płaty 4 szt
jajko 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat
Kucharek przyprawa do potraw
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Mintaj w panierce

Filety z ryby rozmrażamy. Przyprawiamy kucharkiem i odstawiamy na chwilę. Następnie obtaczamy w jajku i w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Po usmażeniu można pokropić rybę sokiem z cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

meg1984 06.01.2013 20:51
lubię ryby :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak