Przepis i sposób przygotowania na: Pychota kokosowo-adwokatowa
Kroki postępowania
Zimny biszkopt przekroić na pół.
Krem: | |
margaryna | 1,5 kost |
bydyń waniliowy | 1 szt |
mleko | 0,5 l |
mąka pszenna | 2 łyżki |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
adwokat | 3/4 szkl |
spirytus | 50 ml |
cukier puder | 3/4 szkl |
Biszkopt | |
jajko | 8 szt |
cukier | 8 łyżek |
mąka pszenna | 6 łyżek |
kakao | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
Blat kokosowy | |
białko | 4 szt |
kokos | 300 gr |
cukier | 200 gr |
czekolada mleczna |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: