Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Babciowy szpinak

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak świeży 30 g
jajko 1
czosnek 2 ząbki
olej
sól
pieprz
śmietana 18 proc 5-6 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Babciowy szpinak

Szpinak smażyć powoli na oleju. Kiedy stanie się miękki dodać mieszankę: jajka, śmietany. Posolić i popieprzyć do smaku. na sam koniec. Dodać czosnek posiekany lub przeciśnięty. Babciowy szpinak jest z reguły bardzo czosnkowy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rafał10 14.10.2012 21:32
babciowy najlepszy :)
gottrina 14.10.2012 10:26
smakowite
agnieszka214 14.10.2012 09:54
pychota
Wiesława1 14.10.2012 09:48
pyszny
cukiereczek 14.10.2012 08:02
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak