Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chrusty z ciasta francuskiego

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
cukier puder do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Chrusty z ciasta francuskiego

Ciasto roz?o?y? , i wyci?? paski o szeroko?ci 4-5 cm i d?ugo?ci oko?o 8 cm. Na ?rodku ka?dego paska naci?? no?em wzd?u? otwór. Prze?o?y? jeden krószy bok przez dziur? i piec chrusty dos?ownie oko?o 5 -6 minut. POsypa? cukrem pudrem jak b?d? ju? ch?odne. SMACZNEGO !

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renia1 14.02.2013 14:46
uwielbiam i chrusty i ciasto francuskie, wiec muszę kiedyś sprobowac
teresa18 25.01.2013 20:23
dobre bo szybkie i słodkie
magduś83 22.01.2013 13:26
ekspresowe danie a przy tym smaczne
gosia1988 26.12.2012 14:34
fajne
mic 15.11.2012 21:29
dokladnie, szybko i smacznie..wrecz bardzo szybki hihi
Norgiusz 07.10.2012 12:44
super
Ewelina47 22.09.2012 21:18
szybko, smacznie i dla niezapowiedzianych gości od zaraz
rjustysia 14.09.2012 11:57
fajnie wyglądają :)
mela25 11.09.2012 08:03
smakowite
Ada-Gaba 08.09.2012 08:17
pyszności
Magula 07.09.2012 10:12
super pomys?
Zdzisław 07.09.2012 09:48
fajny pomysl

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak