Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

domowe zapiekanki

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bu?ki 2 sztuki
papryka 1 sztuka
pieczarki 100 gram
ser ?ó?ty 100 gram
szynka gotowana 4 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: domowe zapiekanki

Kroki postępowania

1
bu?ki kroimy na pó?. na ka?d? po?ówk? k?adziemy: plasterek szynki, papryk? pokrojon? w paseczki, pieczarki pokrojone w plasterki, i starty ser. dobrze tez smakuj? je?li w?o?ymy jeszcze plasterki cienko pokrojonej cebulki.
Krok 1 - domowe zapiekanki foto
2
wk?adamy do nagrzanego piekarnika na ok 15 min w 180 stopniach.
Krok 2 - domowe zapiekanki foto
3
gotowe b?d? gdy ser si? stopi . dobrze smakuj? z ketchupem lub innym sosem.
Krok 3 - domowe zapiekanki foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 21.06.2013 21:26
świetna kolacja
Jodaj 27.11.2012 13:52
pysze zapiekanki :) mogłabym jeść codziennie :)
Ewelina38 08.11.2012 19:42
też takie bardzo lubimy i dość często je robię :)
kaja1991 07.09.2012 08:19
bo po co maj? si? zmarnowa? .
Pietruszka 06.09.2012 21:06
super
kaja1991 06.09.2012 21:04
cz?sto post?puje z bu?kami 2 dniowymi:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak