Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Buraczki na ciepło

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

buraki czerwone 500 g
śmietana 30% 200 g
sól do smaku 5 g
Pieprz czarny mielony Prymat 2 g

Przepis i sposób przygotowania na: Buraczki na ciepło

Buraki płukam pod bieżąca wodą i gotuję ok.45 minut. Obieram i szatkuję na tarce (oczka jak ma marchewkę). Dodaję śmietanę, sól i pieprz i podsmażam, aż wszystkie składniki się połączą. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pycia9 29.09.2012 18:09
pycha
Grazyna0211 06.09.2012 20:08
pyszne bardzo lubi? takie
AURELKA 03.09.2012 17:51
pysznosci
Maniek2 01.09.2012 19:36
lubię
jasiek 31.08.2012 08:54
dobre do obiadku
Rafał10 31.08.2012 08:41
buraczki mniam mniam
KLEO 31.08.2012 08:28
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak