Składniki:
kalafior | 1 sztuka |
fasolka szparagowa | 0,5 kg |
ser pleśniowy niebieski | 1 sztuka |
śmietanka kremowa | 1 opakowanie |
sól | 1/4 łyżeczki |
cukier | 1 łyżka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
kalafior | 1 sztuka |
fasolka szparagowa | 0,5 kg |
ser pleśniowy niebieski | 1 sztuka |
śmietanka kremowa | 1 opakowanie |
sól | 1/4 łyżeczki |
cukier | 1 łyżka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: