Składniki:
polędwica wołowa | 80 dag |
żółtko jajek | 2 |
oliwa | 5 łyżek |
sól | 1/2 łyżeczki |
pieprz | 1/2 łyżeczki |
cebula | 1 |
cukier | szczypta |
szczypiorek usiekany | 1 łyżka |
grzanki | |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | 3 łyżki |
polędwica wołowa | 80 dag |
żółtko jajek | 2 |
oliwa | 5 łyżek |
sól | 1/2 łyżeczki |
pieprz | 1/2 łyżeczki |
cebula | 1 |
cukier | szczypta |
szczypiorek usiekany | 1 łyżka |
grzanki | |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: