Składniki
kostka
kg
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
dużej łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
polędwica wołowa
200 g -
cebula
1 szt. -
Musztarda rosyjska Prymat
4 łyżki -
pieczarki marynowane
6 sztuk -
ogóreczki konserwowe
6 sztuk -
patisony marynowane
2 szt. -
jajko
1 szt. -
Papryka słodka mielona Prymat
-
chleb razowo-żytni
kilka kromek -
anchois
2-4 filecików -
kapary całe Smak
-
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
-
Przyprawa do zup i potraw Kucharek
-
papryka marynowana
-
olej rzepakowy
-
Pieprz czarny mielony Prymat
Przepis i sposób przygotowania Przepis dnia IV, odc. 28: Befsztyk tatarski z piklami na grzankach
Kroki postępowania




W tym czasie przygotowujemy tosty z chleba razowo-żytniego. Odcinamy skórki i smażymy na kilku kroplach oleju rzepakowego na rozgrzanej patelni.


Komentarze (0)