Przepis i sposób przygotowania na: Krem ze szparagów z grzybami i pesto z rukoli
Rukolę miskujemy z oliwa i uprażonymi na suchej patelni płatkami migdałow.
W talerzu układamy grzyby, zalewamy kremem i skrapiamy pesto z rukoli.
rosół drobiowy | 1 l |
szparagi białe | 250 g |
cebula | 100 g |
por | 100 g |
rukola | 1 garść |
oliwa | 100 ml |
płatki migdałowe | 60 g |
borowiki | 200 g |
masło | 40 g |
olej | 60 ml |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuka |
pieprz | 1 szczypta |
sól | 1 szczypta |
śmietana 30% | 100 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: