Składniki:
udka z kurczaka | 2 |
kość wiperzowa | 25 dkg |
mięso wołowe | 25 dkg |
lubczyk | 1 |
marchew | 1 |
pietruszka | 1 |
kapusta włoska | 1 liśc |
pietruszka zielona | |
sól | |
pieprz | |
woda | 2,5 l |
udka z kurczaka | 2 |
kość wiperzowa | 25 dkg |
mięso wołowe | 25 dkg |
lubczyk | 1 |
marchew | 1 |
pietruszka | 1 |
kapusta włoska | 1 liśc |
pietruszka zielona | |
sól | |
pieprz | |
woda | 2,5 l |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: