Składniki:
wieprzowina | 60 dkg |
kiełbasa podwawelska | 2 sztuki |
kapusta biała | 1 główka |
pieczarki | 30 dkg |
olej do smażenia | |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
kapusta kiszona | 1/2 kg |
wieprzowina | 60 dkg |
kiełbasa podwawelska | 2 sztuki |
kapusta biała | 1 główka |
pieczarki | 30 dkg |
olej do smażenia | |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
kapusta kiszona | 1/2 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: