Marchewka z fasolką na szybko

Marchewka z fasolką na szybko

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gram

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasolka szaragowa

    1/2 kg
  • marchewka

    3 szt
  • masło

  • przyprawa uniwersalna

  • pieprz

  • koperek

  • szczypior

Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Fasolkę szparagową obieramy odcinamy końce. Marchewkę obieramy i kroimy w słupki lub paseczki . warzywa gotujemy w wodzie z dodatkiem przyprawy uniwersalnej. Po ugotowaniu odcedzamy . Dodajemy łyżkę masła. Mieszamy . doprawiamy sola pieprzem . dodajemy posiekany koperek i szczypiorek.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Piotr-21

27.08.2012 20:38
fajne

Anna133

19.08.2012 08:39
lubię tak postac warzyw

Miki

15.08.2012 21:57
super

Janek

29.07.2012 10:25
ciekawa przystawka do obiadku:)

Katarzyna87

02.07.2012 12:42
fajne

iwa643

02.07.2012 07:15
polecam do obiadu

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat