Składniki:
łopatka bez kości | 1/2 kg |
czosnek | 4 ząbki |
oregano świeże | |
oliwa | |
cebula | |
przecier pomidorowy | |
Bulion grzybowy | 1 kostka |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
ketchup pikantny | 2 łyżki |
woda | |
śmietana 12% | |
mąka |
łopatka bez kości | 1/2 kg |
czosnek | 4 ząbki |
oregano świeże | |
oliwa | |
cebula | |
przecier pomidorowy | |
Bulion grzybowy | 1 kostka |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
ketchup pikantny | 2 łyżki |
woda | |
śmietana 12% | |
mąka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: