FASOLKA SZPARAGOWA Z POMIDORAMI

FASOLKA SZPARAGOWA Z POMIDORAMI

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • FASOLKA SZPARAFOWA

    0.5 KG
  • pomidory

    5 SZT
  • cebula biała

    2 SZT
  • olej

    3 ŁYŻKI
  • oliwa z oliwek

    1 ŁYŻKA
  • czonek

    3 ZĄBKI
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolę pozbawić włókien i pokroić na połowę, poczym ugotować. Drobno pokrojoną cebulę poddusić na oleju, poczym dodać pokrojone w plastry pomidory. Dodać fasolkę i całość po przyprwawieniu podduszać chwilę po przykryciem. Wyciśnięty czosnek rozmieszać w oliwie z oliwek. Wszystkie składniki wymieszać w salaterce.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Misiakova

29.05.2012 07:54
mniam mniam

ilka_86

24.04.2012 12:12
bardzo lubie taką fasolkę:)

barbara11561

05.05.2011 15:30
Bardzo lubię fasolkę:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat