Składniki:
mrożone ciasto rancuskie | 400 g |
tłuszcz | do smażenia |
kapelusze boczniaków | 400 g |
masło | 2 łyżki |
kajzerka | 1 szt |
cebula | 1 szt |
mleko | 1/2 szkl |
jajko | 1 szt |
sól i pieprz | do smaku |
mrożone ciasto rancuskie | 400 g |
tłuszcz | do smażenia |
kapelusze boczniaków | 400 g |
masło | 2 łyżki |
kajzerka | 1 szt |
cebula | 1 szt |
mleko | 1/2 szkl |
jajko | 1 szt |
sól i pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: