Składniki:
żółtko jajek | 2 szt. |
Musztarda francuska Prymat | 1 łyżeczka |
ocet winny | 3 łyżki |
sól i pieprz | |
oliwa | 6 łyżek |
sardela | 2 filety |
kapary całe Smak | 1 łyżka |
bazylia | 1 pęczek |
oliwki zielone | 10 szt. |
tymianek | 1 (posiekany) |
żółtko jajek | 2 szt. |
Musztarda francuska Prymat | 1 łyżeczka |
ocet winny | 3 łyżki |
sól i pieprz | |
oliwa | 6 łyżek |
sardela | 2 filety |
kapary całe Smak | 1 łyżka |
bazylia | 1 pęczek |
oliwki zielone | 10 szt. |
tymianek | 1 (posiekany) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: