Pasta z wątróbki

Pasta z wątróbki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wątróbka drobiowa

    1/2 kg
  • jajka

    5 szt
  • sól

  • pieprz biały Prymat

  • zielona pietruszka

  • cebula

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na rozgrzane masło wkładamy oczyszczoną wątróbkę z posiekaną cebulką. Pod koniec lekko solimy. Jajka gotujemy na twardo, siekamy drobniutko. Usmażoną wątróbkę rozgniatamy widelcem lub drobniutko siekamy, mieszamy z posiekanym jajkiem, solimy, pieprzymy, mieszamy z posiekana pietruszką. Super pasta na kanapki.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

iknbozka

04.10.2011 17:43
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat