Składniki:
podwójna pierś z kurczaka | 1 szt. |
pieczarki | 35 dag |
papryka żółta | 1 szt. |
jajko | 2 szt. |
natka pietruszki | pół pęczka |
sól i pieprz | do smaku |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
papryka czerwona | 1 szt. |
podwójna pierś z kurczaka | 1 szt. |
pieczarki | 35 dag |
papryka żółta | 1 szt. |
jajko | 2 szt. |
natka pietruszki | pół pęczka |
sól i pieprz | do smaku |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
papryka czerwona | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: