Składniki:
schab | 5 plastrów |
pieczarki | 200 g |
papryka czerwona | 1 sztuka |
cebula | 1 szttuka |
masło do smażenia | |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
słodka papryka do smaku | |
jajko | 2 sztuki |
mąka do panierowania | |
lek do smażenia |
schab | 5 plastrów |
pieczarki | 200 g |
papryka czerwona | 1 sztuka |
cebula | 1 szttuka |
masło do smażenia | |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
słodka papryka do smaku | |
jajko | 2 sztuki |
mąka do panierowania | |
lek do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: