Składniki:
filet z kurczaka | 1/2 kg |
cienki plastry boczku wędzoneg | 6 szt |
pieczarki | 8 szt |
białe wino | 1 kieliszek |
czosnek | 2 ząbki |
sok z cytryny | 1/2 szt |
rozmaryn | |
sól | |
oliwa | 5 łyżek |
cebula czerwona | 1/2 szt |
filet z kurczaka | 1/2 kg |
cienki plastry boczku wędzoneg | 6 szt |
pieczarki | 8 szt |
białe wino | 1 kieliszek |
czosnek | 2 ząbki |
sok z cytryny | 1/2 szt |
rozmaryn | |
sól | |
oliwa | 5 łyżek |
cebula czerwona | 1/2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: