Przepis i sposób przygotowania na: Szparagi grillowane z sosem musztardowym
Kroki postępowania
Po dwóch minutach szparagi należy przewrócić na druga stronę.
szparagi zielone | 1 wiązka |
oliwa | 3-4 łyżki |
czosnek | 2-3 ząbki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
sól do smaku | |
sos musztardowy | |
oliwa | 3 łyżki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
musztarda | 1 łyżka |
śmietanka słodka | 2 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
chilli płatki | szczypta |
Czosnek suszony Prymat w młynku | szczypta |
pietruszka zielona | szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: