Składniki:
mięso mielone wołowe | 35 dag |
cebula biała | 2 |
pieczarki | 15 dag |
czosnek | 5 ząbków |
olej do smażenia | |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
jajko | 2 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
masło | 4 łyżki |
bułka | 2 namoczona w wodzie |
indyk | 30 dag |
mięso mielone wołowe | 35 dag |
cebula biała | 2 |
pieczarki | 15 dag |
czosnek | 5 ząbków |
olej do smażenia | |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
jajko | 2 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
masło | 4 łyżki |
bułka | 2 namoczona w wodzie |
indyk | 30 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: