Składniki:
filet z pangi | 1 kg |
mąka | 1 szklanka |
jaja | 2 szt |
sól | |
pieprz | |
ocet | 1/4 szklanki |
cukier | 2 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
ziele angielskie | kilkanaście ziarenek |
woda | 3 szklanki |
olej do smażenia | |
cebula | 1 szt |
filet z pangi | 1 kg |
mąka | 1 szklanka |
jaja | 2 szt |
sól | |
pieprz | |
ocet | 1/4 szklanki |
cukier | 2 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
ziele angielskie | kilkanaście ziarenek |
woda | 3 szklanki |
olej do smażenia | |
cebula | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: