Składniki:
filet z dowolnej ryby | 600 g |
pomidory | 1 puszka |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 6 szt. |
sok z cytryny | 2 łyż. |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
oliwki | 1 garść |
feta | 3 łyż. |
Bazylia suszona Prymat | 1/2 łyżecz. |
oregano | 1/2 łyżecz. |
filet z dowolnej ryby | 600 g |
pomidory | 1 puszka |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 6 szt. |
sok z cytryny | 2 łyż. |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
oliwki | 1 garść |
feta | 3 łyż. |
Bazylia suszona Prymat | 1/2 łyżecz. |
oregano | 1/2 łyżecz. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: