Składniki:
cebula biała | 500 gram |
czosnek | ząbki |
bulion wołowy | 1 litr |
białe wino | 200 mililitrów |
oliwa | 3 łyżki |
masło | 25 gram |
sól do smaku | |
pieprz czarny | do smaku |
bagietk | 4 kromki |
żółty ser | 4 łyżki |
tymianek | 4 (świeży) |
cebula biała | 500 gram |
czosnek | ząbki |
bulion wołowy | 1 litr |
białe wino | 200 mililitrów |
oliwa | 3 łyżki |
masło | 25 gram |
sól do smaku | |
pieprz czarny | do smaku |
bagietk | 4 kromki |
żółty ser | 4 łyżki |
tymianek | 4 (świeży) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: