Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pizza z parówką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

spód na pizzę 1 szt
parówki 2 szt
pieczarki 20 dkg
cebula
olej do smażenia
żółty ser 20 dkg
ketchup

Przepis i sposób przygotowania na: pizza z parówką

Cebulę i pieczarki kroimy w plasterki i przesmażamy na oleju, doprawiając solą i pieprzem. Ciasto wykładamy na blaszkę, rozsmarowujemy ketchup, na to kładziemy przesmażone pieczarki następnie układamy pokrojone parówki i wszystko posypujemy żółtym serem. Pieczemy w piekarniku w 200 stopni około pół godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

EmciaPichci 15.05.2013 11:54
fajny pomysł!
traktorek 26.11.2012 19:23
fajowe
RenataZ-et 17.06.2012 20:57
sprytny pomysł na wykorzystanie parówki :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak