Składniki:
schab bez kości | 1,5 kg |
boczek wędzony | 20 dag |
pieczarki | 40 dag |
cebula | 1 szt |
masło | 2 łyżki |
kminek | 2 łyżeczki |
czosnek | 2 ząbki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
grzyby suszone | 5 dag |
schab bez kości | 1,5 kg |
boczek wędzony | 20 dag |
pieczarki | 40 dag |
cebula | 1 szt |
masło | 2 łyżki |
kminek | 2 łyżeczki |
czosnek | 2 ząbki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
grzyby suszone | 5 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: