Składniki:
masło | |
mąka tortowa | |
przecier pomidorowy | 1 łyżka |
woda | 1 łyżka |
szynka | 4 plastry |
papryka czerwona | 1/2 szt |
pieczarki | 3 szt |
ziola prowansalski | 1 szczypta |
ser | 4 szt |
sól | 1 szczypta |
masło | |
mąka tortowa | |
przecier pomidorowy | 1 łyżka |
woda | 1 łyżka |
szynka | 4 plastry |
papryka czerwona | 1/2 szt |
pieczarki | 3 szt |
ziola prowansalski | 1 szczypta |
ser | 4 szt |
sól | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: