Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku VI: Wytrawna jaglanka z kurczakiem, odc. 35
Kroki postępowania



woda |
2 l
|
udka z kurczaka |
2 szt
|
pęczek włoszczyzny |
|
Natka pietruszki suszona Prymat |
|
koper świeży |
|
cebula opalona na ogniu |
1 szt
|
rosół z kury Kucharek |
|
kasza jaglana |
250 g
|
cebula |
1
|
olej do smażenia |
|
seler korzeń |
1 szt
|
papryka czerwona |
1 szt
|
pomidory krojone z puszki |
1
|
masło |
1 łyżka
|
cebula perłowa Smak |
|
Koperek suszony Prymat |
|
Liść lubczyku suszony Prymat |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: