Składniki:
szczaw liści | 20 dag |
masło | 1 łyżka |
wywar z kości i włoszczyzny | 1,5 l |
śmietana | 1 szkl |
mąka | 1-2 łyżki |
pieprz do smaku | |
sól do smaku | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie |
szczaw liści | 20 dag |
masło | 1 łyżka |
wywar z kości i włoszczyzny | 1,5 l |
śmietana | 1 szkl |
mąka | 1-2 łyżki |
pieprz do smaku | |
sól do smaku | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: