Składniki:
wątroba wieprzowa | 30 dkg |
cynaderki wieprzowe | 20 dkg |
boczek wędzony | 10 dkg |
cebula | 1 szt |
bulion | 1 szkl |
majeranek | 1 łyzka |
pieprz | do smaku |
sól do smaku | |
olej do smażenia | |
mąka | 1 łyzka |
wątroba wieprzowa | 30 dkg |
cynaderki wieprzowe | 20 dkg |
boczek wędzony | 10 dkg |
cebula | 1 szt |
bulion | 1 szkl |
majeranek | 1 łyzka |
pieprz | do smaku |
sól do smaku | |
olej do smażenia | |
mąka | 1 łyzka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: