Przepis i sposób przygotowania na: delikatna zupa ziemniaczana
Smacznego
PS. Ja zawsze robię z 3porcji bo zupa jest tak pyszna że znika bardzo szybko a poza tym świetnie rozgrzewa :)
ziemniaki | 500 gram |
włoszczyzna | 1 |
cebula biała | 1 |
rosół warzywny | 11/4 litr |
margaryna | 30 gram |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 |
sól do smaku Łyżeczka | 1 do smaku |
natka pietruszki | 1 |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 do smaku |
boczek | 100 plastry |
serek śmietankowy | 125 (topiony) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: