Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku, odc. 37: Kapusta faszerowana
Kroki postępowania








kapusta włoska | 1 szt. |
mięso mielone wieprzowe | 150 g (z dodatkiem boczku) |
cielęcina | 150 g |
marchew | 1 szt. |
por | 1 szt. |
natka pietruszki | |
pomidor | 4 szt. |
cebula | 1 szt. |
czosnek | 1 szt. |
jajko | 2 szt. |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
Musztarda rosyjska Prymat | |
rosół warzywny | 1 kostka |
Kminek cały Prymat | |
tymianek | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
cukier | 1 szczypta |
olej do smażenia | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: