Składniki:
filet z indyka | 1/2 kg |
ser żółty | 20 dag |
jaja | 3 sztuki |
śmietana | 350 ml |
mąka | 5 łyżek |
cebula | 1 sztuka |
szynka | 15 dag |
pieczarki | 30 dag |
olej | |
sól | |
pieprz | |
szczypiorek | 1 pęczek |
filet z indyka | 1/2 kg |
ser żółty | 20 dag |
jaja | 3 sztuki |
śmietana | 350 ml |
mąka | 5 łyżek |
cebula | 1 sztuka |
szynka | 15 dag |
pieczarki | 30 dag |
olej | |
sól | |
pieprz | |
szczypiorek | 1 pęczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: